Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

, опубліковано 25 листопада 2021 о 14:19

Поточний ремонт приміщень та адмінбудинків за адресою
м. Дніпро, пр. О. Поля,57,
ДК 021:2015 45450000-6 - Інші завершальні будівельні роботи

Згідно з постановою Кабінету Міністра України від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» надається наступне обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі Поточний ремонт приміщень та адмінбудинків за адресою м. Дніпро,

пр. О. Поля,57, ДК 021:2015 45450000-6 - Інші завершальні будівельні роботи.

Відповідно до наказу Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків від 03 червня 2011 №5-г «Про створення Робочої комісії з технічного обстеження та надання рекомендацій щодо необхідності виконання робіт у приміщеннях Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків», здійснено  огляд адміністративної будівлі №1 за адресою м. Дніпро, просп. Поля Олександра, буд. 57 (далі – Адмінбудівля), з метою виявлення обсягу необхідного проведення робіт з поточного ремонту.

За результатами огляду виявлено наступне. 

1. Підлога в Адмінбудівлі має незадовільний вигляд, а саме – наявні  пошкодження лінолеуму та паркету (тріщини, потертості, розриви тощо);

2. Автоматичні вимикачі застарілі та практично вичерпали робочій ресурс, матеріал проводки – алюміній, не витримує навантажень; в деяких робочих кімнатах пошкоджена електропроводка, не працюють розетки для підключення електроприладів а також розетки для підключення інженерних (телекомунікаційних) мереж та обладнання.

3. Робочі кімнати знаходяться в незадовільному стані та потребують ремонту.

4. Стеля в робочих кімнатах має незадовільний вигляд, а саме – наявні тріщини, злущення фарби.

З метою поліпшення умов праці працівників Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків,  прийнято рішення розпочати проведення поточного ремонту з першого поверху Адмінбудівлі.