Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про результати роботи в сфері надання адміністративних послуг за лютий 2023 року

, опубліковано 02 березня 2023 о 14:07

Східним міжрегіональним управлінням ДПС  по роботі з великими платниками податків  з початку року було надано 1954 адміністративні послуги, за звітний місяць 954. Найбільшу кількість адміністративних послуг за вказаний період було надано по реєстрації реєстраторів розрахункових операцій (790) з початку року 1451, та по реєстрації книг обліку розрахункових операцій (142) з початку року 445. Було зареєстровано 18 розрахункову  книжку  до реєстраторів розрахункових операцій з початку року 49. Всі послуги  надані в електронній формі.

Також  з початку року  було надано 4 витяга з реєстру платників податків на додану вартість, за місяць  9 витягів. Всього з початку року було  видано 34 довідки підтвердження статусу податкового резидента України , за місяць видано 24 довідки. Сплачений нерезидентом в Україні податку на прибуток (доходи) - 3 довідки (всього з початку року було  видано 4 довідки) . З початку року  було видано 6 витягів з реєстру платників єдиного податку , за місяць 4 витяги.

Скарг від платників податків на якість та оперативність надання адміністративних послуг не надходило.

З метою забезпечення зворотнього зв’язку з платниками податків щодо якості наданих адміністративних послуг в Інтернет-мережі розміщено поштову скриньку vpp.sdpi.dp.propozicii@sfs.gov.ua.

Також відповідну поштову скриньку для збору  пропозицій  розташовано у холі адміністративної будівлі управління за адресою пр-т. О.Поля буд.57 м. Дніпро.