Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про результати роботи в сфері надання адміністративних послуг  за січень 2023 року

, опубліковано 06 лютого 2023 о 13:22

Східним міжрегіональним управлінням ДПС  по роботі з великими платниками податків  з початку року  було надано 1000 адміністративних послуг. Найбільшу кількість адміністративних послуг за вказаний період було надано по реєстрації реєстраторів розрахункових операцій - 661, та по реєстрації книг обліку розрахункових операцій - 303. Було зареєстровано 31 розрахункову  книжку  до реєстраторів розрахункових операцій. Всі послуги  надані в електронній формі.

Також  з початку року  було надано 5 витягів з реєстру платників податків на додану вартість.

Всього з початку року було  видано 10 довідок підтвердження статусу податкового резидента України. Сплачений нерезидентом в Україні податку на прибуток (доходи) - 1 довідка,  також, протягом січня була  видана  41 довідка  про відсутність заборгованості платежів до бюджету, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

С початку року  було видано 2 витяга з реєстру платників єдиного податку.

Скарг від платників податків на якість та оперативність надання адміністративних послуг не надходило.

 З метою забезпечення зворотнього зв’язку з платниками податків щодо якості наданих адміністративних послуг в Інтернет-мережі розміщено поштову скриньку: vpp.sdpi.dp.propozicii@sfs.gov.ua.

Також відповідну поштову скриньку для збору  пропозицій  розташовано у холі адміністративної будівлі управління за адресою пр-т. О.Поля буд.57 м. Дніпро.