Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про результати роботи в сфері надання адміністративних послуг за 2021 рік та грудень 2021 року

, опубліковано 10 січня 2022 о 12:01

Східним міжрегіональним управлінням ДПС по роботі з великими платниками податків з початку року було надано 5495 адміністративних послуг, у т.ч. за звітний місяць - 331.

Найбільшу кількість адміністративних послуг за вказаний період було надано по реєстрації реєстраторів розрахункових операцій з початку року 2446, у т.ч. за звітний місяць - 208 та по реєстрації книг обліку розрахункових операцій  з початку року 2603, у т.ч. за звітний місяць - 99. Було зареєстровано 408 розрахункових книг реєстраторів розрахункових операцій з початку року, у т.ч. за звітний місяць – 23. Всі послуги  надані в електронній формі.

Крім того, з початку року було видано 84 довідки про підтвердження статусу податкового резидента України , у т.ч. за звітний місяць видано 5 довідок.

Також з початку року було видано 46 довідок про сплачений нерезидентом в Україні податку на прибуток (доходи), у т.ч. за звітний місяць - 3 довідки.

З початку року було видано 2499 довідки про відсутність заборгованості платежів до бюджету, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, у т.ч. за звітний місяць - 398 довідок.

Витягів з реєстру платників податку на додану вартість видано з початку року 38 витягів, у т.ч. за звітний місяць - 1 витяг.

Скарг від платків податків на якість та оперативність надання адміністративних послуг не надходило.

З метою забезпечення зворотнього зв’язку з платниками податків щодо якості наданих адміністративних послуг в Інтернет-мережі розміщено поштову скриньку vpp.sdpi.dp.propozicii@sfs.gov.ua.

Також відповідну поштову скриньку для збору  пропозицій  розташовано у холі адміністративної будівлі управління за адресою пр-т. О.Поля буд.57, м. Дніпро.