Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про результати роботи в сфері надання адміністративних послуг за вересень 2021 року

, опубліковано 08 жовтня 2021 о 10:32

Східним міжрегіональним управлінням ДПС по роботі з великими платниками податків з початку року було надано 3952 адміністративних  послуги  за звітний місяць 653.

Найбільшу кількість адміністративних послуг за вказаний період було надано по реєстрації реєстраторів розрахункових операцій (200) з початку року 1619, та по реєстрації книг обліку розрахункових операцій (419) з початку року 1961.

Було зареєстровано 32 розрахункових книжки до реєстраторів розрахункових операцій з початку року 338. Всі послуги  надані в електронній формі.

Крім того, видано 1 довідку про підтвердження статусу податкового резидента України (всього з початку року було  видано 75 довідок) та 1 довідку про сплачений нерезидентом в Україні податку на прибуток (доходи),  ( всього з початку року було  видано 35 довідок).

А також, з  початку року було  видано 1810 довідок  про відсутність заборгованості ( за звітний місяць 136 довідки ) платежів до бюджету, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

Ще  було надано витягів з реєстру платників податку на додану вартість за звітний місяць 2 витяга, (всього з початку року 34 витяга).       

Скарг від платків податків на якість та оперативність надання адміністративних послуг не надходило.

З метою забезпечення зворотнього зв’язку з платниками податків щодо якості наданих адміністративних послуг в Інтернет-мережі розміщено поштову скриньку vpp.sdpi.dp.propozicii@sfs.gov.ua.

Також відповідну поштову скриньку для збору  пропозицій  розташовано у холі адміністративної будівлі управління за адресою пр-т. О. Поля буд. 57, м. Дніпро.