Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про результати роботи в сфері надання адміністративних послуг за серпень 2021 року

, опубліковано 06 вересня 2021 о 15:12

Східним міжрегіональним управлінням ДПС  по роботі з великими платниками податків було надано адміністративних  послуг з початку року 3299, за звітний місяць 375. Найбільшу кількість адміністративних послуг за вказаний період було надано по реєстрації реєстраторів розрахункових операцій (158) з початку року 1419, та по реєстрації книг обліку розрахункових операцій (190) з початку року 1542. Було зареєстровано 26 розрахункових книжок до реєстраторів розрахункових операцій з початку року 306. Всі послуги  надані в електронній формі.

Крім того, видано 6 довідок про підтвердження статусу податкового резидента України (всього з початку року було  видано 71 довідка) та 2 довідки про сплачений нерезидентом в Україні податку  на прибуток (доходи),  (всього з початку року було  видано 33 довідки).

А також, з  початку року було  видано 1746 довідок про відсутність заборгованості (за звітний місяць 129 довідок) платежів до бюджету, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

Ще  було надано 1 витяг з реєстру платників податку на додану вартість за звітний місяць (всього з початку року 32 витяги).       

Скарг від платків податків на якість та оперативність надання адміністративних послуг не надходило.

З метою забезпечення зворотнього зв’язку з платниками податків щодо якості наданих адміністративних послуг в Інтернет-мережі розміщено поштову скриньку vpp.sdpi.dp.propozicii@sfs.gov.ua.

Також відповідну поштову скриньку для збору  пропозицій  розташовано у холі адміністративної будівлі управління за адресою пр-т. О.Поля буд.57

м. Дніпро.