Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про результати роботи в сфері надання адміністративних послуг за червень 2021 року

, опубліковано 05 липня 2021 о 13:28

   Східним міжрегіональним управлінням ДПС  по роботі з великими платниками податків було надано адміністративних  послуг з початку року - 2297, за звітний місяць - 398. Найбільшу кількість адміністративних послуг за вказаний період було надано по реєстрації реєстраторів розрахункових операцій - 159, з початку року - 1036, та по реєстрації книг обліку розрахункових операцій - 188 з початку року - 1011. Було зареєстровано 51 розрахункову книжку до реєстраторів розрахункових операцій, з початку року - 250. Всі послуги  надані в електронній формі.

   Крім того, видано 8 довідок про підтвердження статусу податкового резидента України (всього c початку року було  видано 59) та 8 довідок про сплачений нерезидентом в Україні податку  на прибуток (доходи),  (всього c початку року було  видано 29).

   А також, с  початку року було  видано 1410 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

   Скарг від платків податків на якість та оперативність надання адміністративних послуг не надходило.

   З метою забезпечення зворотнього зв’язку з платниками податків щодо якості наданих адміністративних послуг в Інтернет-мережі розміщено поштову скриньку vpp.sdpi.dp.propozicii@sfs.gov.ua.

   Також відповідну поштову скриньку для збору  пропозицій  розташовано у холі адміністративної будівлі управління за адресою: пр-т. О. Поля буд. 57 м. Дніпро.