Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Анонс! 28 жовтня 2021 року. Практичний онлайн-семінар: «Актуальні питання щодо подання звітності з ПДФО, ВЗ та ЄВ та огляд найпоширеніших порушень законодавства». «Податкова амністія:умови та процедура амністування»

опубліковано 22 жовтня 2021 о 10:55

Східне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків запрошує о 10.00 годині 28 жовтня 2021 року взяти участь в практичному онлайн-семінарі за допомогою сервісу ZOOM  на тему: «Актуальні питання щодо подання звітності з ПДФО, ВЗ та ЄВ та огляд найпоширеніших порушень законодавства». «Податкова амністія: умови та процедура амністування».

У програмі заходу передбачений час для надання відповідей на запитання слухачів в онлайн режимі. Просимо до 26 жовтня 2021 року надіслати на електрону адресу Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків officevp.dp.baz@tax.gov.ua перелік питань, які Ви бажаєте обговорити під час проведення семінару.

Увага! У зв’язку з тим, що семінар буде проводитися з використанням програми ZOOM, просимо встановити її на комп’ютер шляхом скачування безкоштовної версії з офіційного сайту програми ZOOM.  

Звертаємо увагу! Бажаючим для реєстрації та отримання посилання до підключення необхідно зателефонувати з 13.00 до 15.00 години 27.10.2021 за номером: (056) 778-18-78.