Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

УВАГА! КОНКУРС! «Податок в Україні – достаток у родині!»

опубліковано 16 червня 2021 о 16:03

      Східне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків з метою культурно-освітнього розвитку, формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання, сприяння їх самореалізації та творчому розвитку, оголошує конкурс дитячої творчості «Податок в Україні – достаток у родині!», з 22.06.2021 по 16.08.2021, приурочений до 30-ї річниці Дня Незалежності України.

      Конкурс проводиться з метою ознайомлення дітей з основами податкової системи України та зміцненню позитивного іміджу органів державної податкової служби.

      Змагання дозволяють дітям виявити їхні творчі здібності, а також сформувати у них високу  податкову культуру у майбутніх платників податків; вивченню та розумінню підростаючим поколінням ролі,  значення та місця податків у житті держави і суспільства.

      Окрім того,  проведення  конкурсів  посилює  творчий фактор у вихованні та формуванні свідомого  ставлення  до  сплати  податків дітей  та  молоді  шкільного  віку,  а  також  сприяє налагодженню партнерських стосунків між податківцями та майбутніми  платниками податків.

 

Фото